Valcucine New Logica

Geplaatst op: 12 juni 2024

New Logica

Een Valcucine keuken zou een Valcucine keuken niet zijn als er geen Speciale elementen in zaten. Een van deze speciale elementen is de New Logica. De New Logica is dé plek voor al uw accessoires zonder dat u het ziet.

De Achterwand met Magische deuren.

Het New Logica element is stiller dan een zwevende veer. Door de klepdeuren aan de bovenzijde en de schuifdeuren aan de onderzijde te openen worden alle accessoires achter de panelen onthuld. Deze kunnen geheel uitgerust worden naar de wensen van de klant, er is zelfs plek voor een afzuigkap! Ook heeft het systeem een lichtpaneel op de achterwand.  Deze geeft het gevoel van ruimte en netheid.

Nieuwe Look en functionaliteit

De New Logic is opnieuw vormgegeven en heeft drie verschillende gebieden. Het kook gedeelte, het afwas gedeelte en als laatste het voorbereidende gedeelte. Deze zijn ook opnieuw uitgerust met luxe houten accessoires ontworpen door Gabriele Centazzo.

Voorbereidende gebied

Het voorbereidingsgebied biedt gemak en organisatie met accessoires zoals flessen- en glashouders. Ook is er genoeg plek voor bijvoorbeeld een groentekist. Op de achterwand zit ook een flexibele rails waar op elk benodigd punt stopcontacten geplaatst kunnen worden voor, bijvoorbeeld, een blender of tosti apparaat. Als laatste kunnen er  accessoires neergezet worden zoals een foliedispenser of haakjes voor kookgerei. Ook zijn er draaibare containers en houten kruidenrekken. Deze voegen gemak, flexibiliteit en variatie toe aan het New Logica systeem.

Kook gebied

Het kookgebied is ontworpen om praktisch en efficiënt te zijn tijdens het koken. Dankzij de mogelijkheid voor een zwevende plank, pannenhouder en gereedschapsplank is alles binnen handbereik. De draaiende kruidenrekken en gereedschapshouders bieden slimmen oplossingen voor het organiseren en orderen van uw keuken. Dit zorgt voor een ergonomische en comfortabele ervaring.

Afwas gebied

Het afwas gebied is een plek waar functionaliteit en esthetiek samenkomen. Met het ingebouwde droogrek en genoeg ruimte voor pannenhouders en gereedschapsplanken is alles makkelijk bij te houden. Daarnaast zorgt de geïntegreerde papierrolhouder ervoor dat het papier altijd binnen handbereik is. Dit is voor snel en gemakkelijk gebruik.


Terug naar overzicht